Video trajnim: Si ta kthejmë pasigurinë e ndryshimit në një mundësi – Elvira Rama

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/uebinar-elvira-rama-menaxhimi-ndryshimit/

Përshëndetje miq! Ju ftojmë të ndiqni video trajnimin që zhvilluam si uebinar me znj. Elvira Rama, eksperte ndërkombëtare për burimet njerëzore dhe zhvillimin organizativ. Gjatë këtij video trajnimi do mësoni: Si t’i kthejnë ndryshimet e padëshiruara në avantazh për rritjen në karrierë; Si të mbështesni të tjerët në udhëtimin e tyre drejt ndryshimit; Si ta ktheni pasigurinë në mundësi; Video trajnimi ofrohet me pagesë për këdo që dëshiron ta ndjekë…