Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Originally published at: Uebinar: Si të kapërceni pengesat që ju mbajnë larg qëllimeve tuaja!

Vendosja e qëllimeve dhe ndjekja e tyre nuk shkojnë vaj. Është shumë e lehtë të vendosesh qëllime, sidomos çdo fillim-viti… Por pse ndodh që të dështojnë shpesh në ndjekjen e tyre? Pse ndihemi të ngecur vit pas viti me të njëjta qëllime (ose më mirë të themi dëshira) të parealizuara? Ky uebinar është menduar për…