Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

Originally published at: Trajnim: Si të kemi sukses me WordPress

[presto_player id=9109] Mëso WordPress për 6 orë Trajnuesi ka krijuar mbi 120 faqe dhe punuar me faqe të njohura, si: Pse ky trajnim? Që t’ju tregojmë një mënyrë të provuar si të ndërtoni, publikoni dhe mirëmbani faqen tuaj në internet. Synimi i këtij trajnimi për WordPress nuk është t’ju tregojë për çdo platformë që ekziston…