Trajnim i hapur: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress

Originally published at: Trajnim i hapur: Si të ndërtoni faqen tuaj me WordPress | Sfida Biznesi

Nëse keni një projekt, biznes apo organizatë atëherë ju duhet patjetër edhe një faqe në internet. Nuk bëhet fjalë për preferencë por një domosdoshmëri. Ndërkohë, nëse ndërtimi i një faqe në internet ju duket ende si një sfidë e pakalueshme por nuk ka pse të jetë kështu. Para disa vitesh ishte disi sfidë por tashmë kjo është bërë shumë e lehtë dhe moria e platformave dhe shërbimeve që e ofrojnë…