Tematikat e diskutimeve te Siguria Online

Ndersa lundrojme rregullisht ne internet, vazhdmisht perballemi me sulme te automatizuara apo mesazhe spam qe mund te vene ne rrezik sigurine tone online si dhe privacine e te dhenave tona. Ky forum do perpiqet te pasqyroje njoftime dhe mesazhe rreth gjerave qe hasim rendome ne internet dhe qe duhet te bejme kujdes.