Si të luftoni lodhjen e syve nga puna në kompjuter?

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/keshilla-si-te-luftoni-lodhjen-e-syve-nga-puna-ne-kompjuter/

Punon në kompjuter tetë orë në ditë, shikon një film në televizorin tënd të ri plazma dhe të duket sikur e sheh të sfumuar; kur i jep makinës nuk ia del dot pa i përpëlitur sytë dhe të duket se shikimi yt po përkeqësohet. Mos kini frikë, sytë e tu janë thjesht të stresuar. Nëpërmjet këtij artikulli zbulo se si t’i relaksosh ata me disa ushtrime të thjeshta! Sytë lodhen…