Si te konfiguroni WPML per menaxhimin e gjuheve ne nje faqe WordPress

Rishtazi beme nje video te re udhezuese se si mund te behet konfigurimi baze i shtojces (Plugin) WPML qe eshte dhe nje nga shtojcat me te mira per menaxhimin dhe perkthimin e gjuheve per faqet me WordPress.

Videon e kemi shtuar dhe te lista e leksioneve ne kurset tona, por ju mund ta gjeni ketu: https://sfidabiznesi.com/course/konfigurimi-baze-per-wpml-me-wordpress/