Pse biznesi juaj duhet të ketë një blog?

Originally published at: Pse biznesi juaj duhet të ketë një blog?

Hyrje: Ndryshimet e pranisë online Shtrohet pyetja: Përse kaq shumë biznese shqiptare po i drejtohen internetit për të krijuar një faqe biznesi? Përgjigja është e thjeshtë: për shkak të rritjes së nevojës për një prani të fortë dhe të dukshme në internet. Nga broshurat tradicionale tek posterat dhe kartëvizitat e biznesmenëve, një revolucion digjital po…