Mozilla Tech Speakers Tirana #1 & OSCAL 2016

Originally published at: Mozilla Tech Speakers Tirana #1 & OSCAL 2016

Këtë fundjavë (2 prill 2016) pata nderin të isha ndër prezantuesit e parë në mbështetje të programit “Mozilla Tech Speakers Tirana #1”, organizuar nga Open Labs. Edhe pse jo zyrtarisht, aktiviteti u përshëndet edhe nga ministrja aktuale e Inovacionit – Znj. Milena Harito e cila përshëndeti pjesëmarrësit dhe i përgëzoi të gjithë për iniciativa të tilla. Mozilla Tech Speakers është një program ku aktivizohen prezantues dhe ligjërues, kryesisht brenda komunitetit të…