Kujdes! Mesazhe SPAM nga "Facebook Pages"

Brenda pak ditesh me kane kontaktuar 2 kliente te ndryshem per te me pyetur per nje mesazh te dyshimte qe iu kishte ardhur nga Facebook ne inbox-in e faqes. Behet fjale per kete mesazhin ketu (shihni foton).

Lutem beni kujdes pasi eshte thjesht mesazh SPAM dhe po ta shihni me kujdes domain me te cilin duhet te lidheni nuk eshte i Facebook dhe nderkohe Facebook nuk ka nevoje t’ju dergoje mesazh qe ju nxjerr jashte platformes se vete per te verifikuar te dhenat e llogarise tuaj, nderkohe qe jeni loguar!

A i ka ardhur ndokujt tjeter ky lloj mesazhi?