ASANA: Aplikacion për menaxhimin e projekteve dhe punës në grup!

Originally published at: ASANA: Aplikacion për menaxhimin e projekteve dhe punës në grup! | Sfida Biznesi

Këtë fillim muaji (dhjetor) u entuziazmova kur mora vesh që një nga klientët e mi kishte filluar të përdorte me sukses aplikacion për të cilin i kisha treguar dhe nxitur muaj më parë. Bëhet fjalë për aplikacionin ASANA i cili ju ndihmon me menaxhimin e projekteve dhe detyrave në skuadër. Personalisht kam disa vite që e…