7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave

Originally published at: 7 mësime nga përdorimi i 4 platformave të ndryshme brenda një jave | Sfida Biznesi

Hyrje Do doja të thoja se ishte një javë normale por fatmirësisht duhet të pranoj se ishte mjaft interesante dhe me intensitet. Ditën e mërkurë drejtova një trajnim 1.5 orësh me 8 persona duke përdorur EyeOn ku mësuam për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave të klientëve. Sesioni shkoi mjaft mirë dhe me një nivel të kënaqshëm angazhimi nga pjesëmarrësit. Më pas, të enjten, mora pjesë në një trajnim me Zoom mbi temën e…