6 pyetje përpara se të filloni biznesin ose sipërmarrjen tuaj

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/6-pyetje-perpara-se-te-largoheni-nga-nje-pune/

Nëse mendoni të filloni biznesin ose sipërmarrjen tuaj dhe doni të keni mundësi që t’i përkushtoni vëmendjen maksimale, ja se çfarë duhet të merrni parasysh përpara se të hiqni dorë nga një punë e qëndrueshme Të gjithë mund ta mbajmë mend ditën kur e kemi kuptuar se vendi ynë i punës po na e sillte në majë të hundës dhe se ishte koha për një ndryshim në mënyrën sesi e…