10+ Plaftorma për Video Konferencë në Grup - gjeni zgjidhjen që po kërkoni!

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/zgjidhje-video-konference-ne-grup/

Rishtazi është rritur ndjeshëm nevoja e bizneseve, organizatave dhe individëve për zgjidhje teknike që ju lejojnë të vazhdoni punën në kushtet e shtëpisë ose distancë duke përdorur internetin. Video konferenca është një mënyrë komunikimi me video dhe audio. Zakonisht kryhet nëpërmjet kompjuterit duke mundësuar ndërveprimin e disa pjesëmarrësve njëherësh me opsione: Video; Audio; Chat; Prezantime; Ndarje dokumentesh; Regjistrim seance; Transmetime live; Etj. Nisur nga pyetjet dhe për t’ju ardhur në…