Trajnim për kurset online: Ja si mund të përfitojë biznesi/organizata juaj

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/uebinar-perfitimet-biznesit-organizates-nga-kurset-online/

E imagjinoni një platformë me të cilën mund të edukoni apo trajnoni punonjësit tuaj? Po një sistem që ju lejon të përmirësoni aftësitë dhe njohuritë e personave me të cilët punoni? Ose një platformë me aksese të ndryshme sipas grupeve të ndryshme? Nuk bëhet fjalë për sisteme apo platforma imagjinare por kurse dhe sisteme që…