Prezantohuni te Forumi i SfidaBiznesi.com

Pershendetje miq, une jam Elvis Plaku, sipermarres dhe konsulent per komunimimin dhe marketingun. Hera e pare qe kam hapur nje website ishte ne vitin 1999 dhe nga ajo kohe jam marre me mbi 200 website dhe projekte te ngjashme ne Web, si dhe kam sherbyer si menaxher projektesh dhe marketingu per kompani dhe biznese te medha dhe te vogla.

Si themelues i SfidaBiznesi.com dhe si sipermarres, ofrimi i kesaj platforme shpresoj te sherbeje si nje mundesi e mire per te shkembyer ide, keshilla dhe diskutuar mbi tema me interes te perbashket.

Ju ftoj te beheni pjese duke bere nje prezantim tuajin.

1 Like

Pershendetje miq, une jam Elvis Plaku, sipermarres dhe konsulent per komunimimin dhe marketingun. Hera e pare qe kam hapur nje website ishte ne vitin 1999 dhe nga ajo kohe jam marre me mbi 200 website dhe projekte te ngjashme ne Web.

Si themelues i SfidaBiznesi.com dhe si sipermarres, ofrimi i kesaj platforme shpresoj te sherbeje si nje mundesi e mire per te shkembyer ide, keshilla dhe diskutuar mbi tema me interes te perbashket.

Ju ftoj te beheni pjese duke bere nje prezantim tuajin.