Anketim: Çfarë trajnimesh do t'ju interesonin më shumë?

Originally published at: Anketim: Çfarë trajnimesh do t'ju interesonin më shumë?

Ne jemi duke punuar vazhdimisht për të zgjeruar gamën e prezantimeve dhe trajnimeve që mund t’ju ofrojmë. Duke ju falenderuar paraprakisht për interesimin, do e vlerësonim shumë kontributin tuaj të vyer nëpërmjet kësaj ankete me 2 pyetje (20 sekonda) që do na ndihmojë t’ju shërbejmë më mirë në vazhdim.