9 Hapa Si Të Hapim Një Biznes Të Suksesshëm

Originally published at: https://sfidabiznesi.com/9-hapa-filloni-biznes-te-suksesshem/

​Nëse aktualisht jeni pa punë, pa shumë punë apo të pakënaqur me punësimin tuaj, atëherë ideja e marrjes së kontrollit dhe kthimit në ‘shefin’ e vetvetes mund t’ju duket shumë tërheqëse. ​Mbase, ​keni kohë që po mendoni me veten ‘si të ​filloj një biznes‘ apo ​duke konsideruar me dikë tjetër ​​’si të hapim një biznes‘.…

Mirepresim komentet tuaja edhe ketu te Forumi.